УІПАП отримав статус акредитованого контент провайдеру від IBAO

УІПАП отримав статус акредитованого контент провайдеру від IBAO

Друзі, раді повідомити вам, що Український Інститут Прикладного Аналізу Поведінки став акредитованим контент-провайдером від IBAO в Україні.

Чому це важливо?

Борд BACB, який займався сертифікацією поведінкових аналітиків з 2023 року, більше не виконує цю функцію для нашої та багатьох інших країн. Саме тому функцію сертифікації на себе взяла Міжнародна організація поведінкового аналізу IBAO.

Це важливий крок у розвитку поведінкового аналізу в нашій країні, тому що у багатьох фахівців буде можливість скласти іспит українською від IBAO та стати сертифікованим поведінковим аналітиком (іспит у процесі перекладу). Чим більше сертифікованих поведінкових аналітиків, тим краще для нашої галузі, для клієнтів, для тих, хто тільки навчається.

Саме тому наша команда розробила програму підготовки поведінкових аналітиків, яка відповідає всім стандартам IBAO, а саме 270 годин інтенсивного навчання, що і дає можливість складати іспит (обов'язково після проходження практики під супервізією). 

Знаємо, що в наших фахівців усе вийде і найближчим часом ми будемо вітати українських сертифікованих поведінкових аналітиків!